Pregatiri pentru Nasterea Domnului

Hila Ovidiu

Crestinii se pregatesc sa intampine asa cum se cuvine sarbatoarea Nasterii Domnului. In aceasta perioada gospodinele finalizeaza curatenia in gospodariei si pregatesc bucatele pentru masa de Craciun. Luni dimineata, cu mic cu mare, oamenii sunt asteptati sa participe la Slujba Nasterii Domnului.

In aceste zile gospodinele nu isi mai vad capul de treaba. Se face curatenie in fiecare cotlon al casei iar de pe weekend incep pregatirile pentru imbelsugata masa de Craciun. Din nicio gospodarie care se respecta nu lipsesc produsele proaspete din carne de porc, sarmalutele, piftiile sau cozonacii. Reprezentantii Bisericii  spun insa ca dupa atata munca, mai ales in cazul celor care au tinut post, este bine sa ne odihnim putin si sufletul. Si unde s-ar putea simti un crestin mai bine daca nu in Biserica, luand parte la minunata slujba a Nasterii Mantuitorului?! Prima slujba are loc luni dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultimele posturi oferite spre ocupare anul acesta

Vreti sa incepeti anul cu un loc de munca? Angajatorii de la Sibiu fac ultima strigare pe 2017. Sunt disponibile peste 900 de posturi vacante. Cele mai multe oferte sunt pentru prelucratori in industria textila. La momentul de fata angajatorii din Sibiu cauta zeci de agenti de securitate, consultanti de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro