Pregatiri pentru Bursa generala a locurilor de munca

A inceput numaratoarea invrsa pentru Bursa Generala a Locurilor de Munca. Pana la momentul de fata si-au anuntat prezenta 15 angajatori din judet. Cei mai multi insa isi vor prezenta oferta vineri dimineata, la locul desfasurarii evenimentului. In cadrul bursei de anul trecut au fost disponibile in jur de o mie de posturi vacante.

Reprezentantii Ajofm Sibiu spun ca pana la acest moment s-au inscris pentru a participa la bursa 5 agenti economici din Medias si 10 din Sibiu. Acestia ofera spre ocupare aproape 170 de locuri de munca vacante.

Cele mai multe posturi anuntate pana acum ca fiind vacante sunt pentru persoanele cu studii medii. Angajatorii cauta casieri, dulgheri, agenti de asigurari, stivuitoristi, vanzatori sau muncitori necalificati. Printre cei cu scoli inalte se cauta analisti de calitate, experti SSM si ingineri.

Cele doua evenimente dedicate intalnirii dintre cerere si oferta in domeniul muncii sunt programate sa aiba loc in acelasi timp vineri incepand cu ora 09.00. In Sibiu bursa se va desfasura la o locatie de pe strada Sebastian Bach din cartierul Lazaret iar in Medias in locatia din Piata Regele Ferdinand I.

Chiar daca oferta pare saracacioasa la momentul de fata, numarul locurilor de munca vacante va creste considerabil in dimineata in care va avea loc evenimentul. Cei mai multi angajatori vin si isi anunta oferta direct in locatia in care se desfasoara Bursa.

No Comment

Leave a Reply

*

*