Prefectura solicita Consiliului Judetean masuri de siguranta suplimentare la Aeroportul International Sibiu

Hila Ovidiu

Adela Muntean, prefectul de Sibiu cere rezolvarea problemelor de siguranta la Aeroportul International Sibiu dupa ce la finele lunii trecute doua persoane necunoscute, un adult si un copil de 12 ani au sarit gardul institutiei si au incercat sa fure o masina. Prefectul cere camere de supraveghere performante si un sistem de securizare a gardului mai ales ca anul viitor la Sibiu va avea loc Summitul Nato.

Incidentul de la Aeroportul International Sibiu a avut loc in urma cu aproximativ o luna de zile insa de existenta lui s-a aflat abia in cursul zilei de miercuri dupa ce Adela Muntean le-a cerut celor de la Consiliul Judetean sa se implice mai mult in realizarea unui sistem de securitate performant pentru aeroport. Prefectul a oferit ulterior informatii despre incident. Prins cu “mata in sac”Marcel Luca si el prezent la sedinta de Colegiu Prefectural spune ca a fost un incident izolat si ca de fapt nu sunt probleme de securitate. Reprezentantii Aeroportului International Sibiu spun ca cele doua persoane au fost prinse in scurt timp si ca nu au fost probleme deosebite. Copilul in varsta de 12 ani si tatal sau au fost retinuti de catre paznici si predati ulterior Politiei Transporturi. Incidentul a fost raportat si Autoritatii Aeronautice Civile Romane, institutie care are competenta in domeniul securitatii civile. Pe numele adultului a fost dechis un dosar de cercetare penala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avertisment ISU: caldura din ultimele zile favorizeaza producerea incendiilor de vegetatie!

Aveti grija la focurile din spatii deschise! Dezmiristitul efectuat incorect va poate lasa fara agoniseala de-o viata. Pompierii spun ca gradinile si miristile pot fi curatate cu ajutorul focului numai dupa ce au fost luate toate masurile de siguranta. Pompierii sibieni spun ca situatia din primele 4 luni ale acestui […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro