Prefectul sarbatorit de Ziua Mondiala a Sanatatii

Hila Ovidiu

Ziua Mondiala a Sanatatii sarbatorita cu mare fast la Sibiu. Medici aflati la pensie, autoritati locale si multi alti membri ai Clubului 60+ si-au dat intalnire inca de la primele ore ale diminetii pentru a marca asa cum se cuvine evenimentul. Una dintre surprizele zilei a fost prezenta prefectului Horatiu Racuciu care exact vineri a implinit 33 de ani.

Ziua Mondiala a Sanatatii a fost marcata mai devreme cu o zi la Sibiu. Si pentru ca tema de acest an este imbatranirea activa si sanatoasa, in centrul atentiei au fost varstnicii. La sediul Clubului 60+ pensionarii au avut ocazia sa isi verifice sanatatea, sa stea la o poveste cu cei de varsta lor dar si sa participe la expozitiile cu vanzare. Toate produsele si obiectele de arta expuse spre vanzare au un singur scop: strangerea de fonduri pentru constructia unui camin de batrani destinat medicilor, asistentilor si celor din stomatologie. Printre invitati s-au numarat si seful DGFP Sibiu dar si Prefectul Horatiu Racuciu. Cei doi au fost deosebit de incantati de bazarul organizat de pensionari. Ambii sefi de institutii s-au lasat furati de frumusetea produselor expuse si si-au achizitionat unul sau mai multe exponate. Si pentru ca vineri si-a serbat ziua de nastere prefectul sibian a primit si urari de “La multi ani”! Sarbatorirea Zilei Mondiale a Sanatatii din acest an s-a desfasurat sub sloganul: „O stare buna de sanatate adauga viata anilor – varstnici sanatosi, activi si fericiti!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De Florii vine iarna

Sarbatoarea Floriilor vine cu….cod galben de lapovita si ninsoare. Atunci cand ne asteptam mai putin iata ca iarna mai da cate un semn ca ar vrea sa revina pe meleaguri romanesti. Partea cea mai proasta este ca in traditia populara se spune ca asa cum va fi ziua de Florii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro