Prefectii la raport inainte de Pasti

Hila Ovidiu

Seful MAI i-a chemat marti dimineata la raport pe reprezentantii din teritoriu. Apropierea sarbatorilor pascale, masurile de siguranta ce urmeaza sa fie luate si problema incendiilor de vegetatie au fost subiectele de pe ordinea de zi.

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca i-a chemat la raport pe reprezentantii Guvernului in teritoriu. Marti, la primele ore ale diminetii acesta a sustinut o videoconferinta in care s-a asigurat ca la nivel de tara nu exista niciun fel de problema majora in preajma Sarbatorii Invierii. Inainte de toate insa, ministrul a cerut colaborare cu toate institutiile locale in privinta incendiilor de vegetatie, o problema care a parjolit intreaga tara in ultima perioada. Ministrul a mai cerut si ca reprezentanii DSP, DSV, ISU sau ai altor institutii subordonate ministerului sa colaboreze intre ele pentru ca romanii sa treaca cu bine peste perioada Pastilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

8 noi locuri de joaca

Copiii din Sibiu vor avea din acest an mai multe locuri de joaca. Municipalitatea intentioneaza sa onstruiasca mai multe parculete de agrement in cartierele orasului. De asemenea vor fi achizitionate si echipamente pentru locurile de joaca nou infiintate dar si pentru cele deja existente. Municipalitatea le face cadou copiilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro