Precizare de presă

stiri redactie

Referitor la comunicatul de presă emis, astăzi, de către Biroul Electoral de Circumscripție nr. 34 Sibiu, facem precizarea că măsurile prezentate în primul paragraf fac referire exclusiv la personalul angajat în cadrul Judecătoriei și al Tribunalului Sibiu.

Potrivit deciziilor luate în consultare cu DSP Sibiu de către conducerile Judecătoriei și Tribunalului Sibiu, întreg personalul angajat la Judecătoria Sibiu și la Tribunalul Sibiu urmează a fi testat. Din personalul vizat de această măsură fac parte și președintele, locțiitorul și judecătorul membru din cadrul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 34 Sibiu. Prin urmare, nu s-a luat măsura testării personalului care lucrează în cadrul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 34 Sibiu, cum eronat s-ar putea înțelege din comunicatul inițial.

Facem cuvenita rectificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotărârea nr. 72/2020

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, din data de 30 octombrie a.c. s-au discutat propunerile făcute de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, cu privire la suspendarea cursurilor unor formațiuni de studiu, precum și schimbarea scenariilor în unele unități de învățământ. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro