Potul cel mare inca nu a fost castigat

Hila Ovidiu

Cu fiecare saptamana care trece, potul la Loto 6 din 49 este tot mai mare. Astfel, in urma extragerii de joi, 14 iunie, reportul la 6 din 49 a ajuns la 9,6 milioane de lei. La Joker, in schimb, potul este de 7,6 milioane de lei.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste in aceasta saptamana 9,6 milioane de lei. Duminica, 17 iunie, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 14 iunie, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 9,6 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker reportul depaseste 7 milioane de lei. Orice roman care ar castiga aceste sume ar putea iesi din criza fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inregistrare din oficiu, in scopuri de TVA

Daca sunteti persoana impozabila, nu uitati sa solicitati, la organul fiscal, inregistrarea in scopuri de taxa pe valoare adaugata. Daca nu solicitati aceasta inregistrare, veti fi oricum inregistrat din oficiu, doar ca riscati sa primiti o amenda de cuprinsa intre 500 si 1.000 lei, pentru persoanele fizice, si 1.000 si  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro