Pot tot mai mare la Loto

Hila Ovidiu

Daca sunteti amatori de jocuri de noroc, ar trebui sa va incercati norocul si la Loto. In aceasta saptamana potul cel mare la 6 din 49 a depasit 5 milioane de lei. Si mai mult puteti castiga la Joker, unde reportul a ajuns la aproape 7 milioane.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste in aceasta saptamana 5 milioane de lei. Duminica, 13 mai, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 10 mai, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de aproape 5,1 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker e un report de 6,7 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contribuabili „cu greutate”

Marea parte a veniturile incasate de DGFP Sibiu provin doar de la cativa contribuabili. Veniturile bugetului general consolidat la nivelul judetului Sibiu in primele patru luni ale anului au fost de peste 500.000.000 de lei, din care 90 % au fost realizate prin plati efectuate de 2761 contribuabili. La nivelul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro