Pot tot mai mare la Loto

Hila Ovidiu

Reportul la Loto 6 din 49 e tot mai mare de la o saptamana la alta. Cum nimeni nu  mai castigat dinainte de sarbatorile pascale, in aceasta saptamana reportul a ajuns la ….. Urmatoarea extragere va fi duminica, 8 iulie, iar daca va exista un norocos care sa castige, acesta si inteaga lui familie poate iesi din criza fara problerme cu acesti bani.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste in aceasta saptamana 12 milioane de lei. Duminica, 8 iulie, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 5 iulie iunie, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 12.411.000 de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker reportul depaseste 8 milioane de lei. Orice roman care ar castiga aceste sume ar putea iesi din criza fara probleme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii au asteptat in strada suspendarea presedintelui

Zeci de sibieni s-au adunat vineri seara iun Piata Mare din Sibiu unde au asteptat cu sufletul la gura votul din Parlament privind suspendarea din functia de presedinte a lui Traian Basescu. Cand vestea cea mare a venit, oamenii au izbucnit in urale de bucurie.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro