Pot mare la Loto

Hila Ovidiu

Reportul la Loto 6 din 49 creste de la o saptamana la alta. Potul nu a mai fost castigat din aprilie, astfel incat in aceasta saptamana reportul depaseste 16 milioane de lei. Urmatoarea extragere va fi duminica, 5 august, cand un norocos ar putea castiga marele pot.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste in aceasta saptamana 16  milioane de lei. Duminica, 5 august, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 2 august, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 16,7milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker reportul se apropie de  9 milioane de lei. Sunt bani care i-ar ajuta pe orice om de rand sa iasa din criza si sa scape de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se poarta...portarea

De cand fenomentul trecerii de la o retea de telefonie mobila la alta a devenit posibil sute de mii de romani si-au schimbat operatorul in functie de oferte, necesitati, sau contacte intr-o anumita retea. Vorbim despre aproximativ 800 de mii de oameni care au folosit acest serviciu. Cam acelasi lucru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro