Pot mare la Loto

Hila Ovidiu

Reportul la Loto 6 din 49 creste de la o saptamana la alta. Cum nimeni nu  mai castigat din aprilie, in aceasta saptamana reportul depaseste 13 milioane de lei. Urmatoarea extragere va fi duminica, 15 iulie, cand un norocos ar putea castiga marele pot.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste in aceasta saptamana 13 milioane de lei. Duminica, 15 iulie, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 12 iulie, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 13,4 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker reportul depaseste 8 milioane de lei. Orice roman care ar castiga aceste sume ar putea iesi din criza fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM la Securitatea si Sanatatea in Munca

In luna iunie, inspectorii ITM Sibiu au controlat 180 de unitati pentru a verifica daca sunt respectate normele de securitate si sanatate in munca. La 23 dintre acestea au fost constatate si nereguli, motiv pentru care inspectorii au aplicat amenzi in valoare de peste 71.000 de lei. In luna iunie, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro