Pot de 10,5 milioane de lei la Loto

Hila Ovidiu

10,5  milioane de lei. Este suma cu care orice roman impreuna cu toate rudele sale ar iesi din criza. Daca ghiciti cele 6 numere norocoase la loto 6 din 49, acesti bani va intra automat in cont.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste 10 milioane de lei. Duminica, 25 martie, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 22 martie, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 10,5 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. In prima luna a acestui an, Loteria Romana a acordat la toate jocurile automatizate pe care le organizeaza peste 675.000 de premii in valoare totala de peste 14,4 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pensionarii isi cumpara alimente de la magazinul CARP

Pensionarii sibieni isi fac provizii pentru Sarbatoarea Pascala. Oamenii isi cumpara alimente de baza de la magazinul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Aici produsele sunt ceva mai ieftine decat in restul magazinelor din oras. Sute de oameni trec in fiecare luna pragul Casei de Jutor Reciproc a Pensionarilor. Si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro