Postasii au iesit in strada

Hila Ovidiu

Postasii sibieni au iesit in strada. Acestia au protestat in fata prefecturii pentru salarii mai mari. Reprezentantii Postei Romane au fost primiti la discutii de catre prefectul Ovidiu Sitterli.

Ne-am obisnuit cu protestele. De-a lungul anului au iesit in strada dascalii, politistii, angajatii din sistemul sanitar, pensionarii, iar mai nou si…postasii. oamenii spun ca sunt impotriva disponibilizarilor programate pentru urmatoarea perioada, dar si ca si-ar dori salarii putin mai mari. Acestia au protestat in fata Prefecturii Sibiu si la scurt timp de la inceperea protestului reprezentantii sindicali au fost primiti in audienta de catre prefect. Dupa discutia cu prefectul, postasii au renuntat la manifestari stradale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Seceta a distrus agricultura

Seceta ne-a distrus culturile agricole. Specialistii in domeniu spun ca pe alocuri culturile sunt distruse si in proportie de 80 la suta. Mai mult, daca nu ploua in cel mai scurt timp vor fi afectate si culturile de anul viitor. Seceta ne lasa fara culturi agricole. Sibienii aproape ca nici […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro