Portul centurii, in colimatorul poitistilor rutieri

Hila Ovidiu

Atentie soferi! In zilele care urmeaza politistii rutieri sibieni vor desfasura ample catiuni pe linia verificarii portului centurii si a mijlocelor de retentie pentru copii. Oamenii legii vor sta atat in municipii, cat si pe drumurile nationale.

Daca sunteti sofer, aveti mare grija cum circulati, mai ales in zilele care urmeaza. Nu uitati de centura de siguranta, iar daca aveti copil mic in masina, utilizati mijloacele de retentie special concepute pentru el. Politistii rutieri sibieni vor desfasura in zilele care urmeaza o ampla actiune pe linia respectarii normelor rutiere privind portul centurii si utilizarea mijloacelor de retenbtie pentru copii. Oamenii legii vor actiona atat in municipiu, cat si pe drumurile nationale. Soferii care vor fi prinsi incalcand aceste reguli, se vor alege cu 2, pana la 3 puncte amenda si 2 puncte penalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sef nou la ISJ

Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu are un nou sef. Constantin Gorun a fost inlocuit in functie de catre profesorul Stefan Firu. Postul este unul interimar pana la organizarea concursului de ocupare a postului. Pana sa apara rezultatele finale ale bacalaureatului pentru a vedea daca in urma celor mai bine de 500 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro