Pompierii sibieni au ajutat la stingerea incendiului de la Orastie

Pompierii sibieni si-au ajutat colegii de la Orastie pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrica de vopsea. Lupta cu flacarile dezlantuite a durat aproape 24 de ore. Incendiul izbucnit marti a fost lichidat abia in dupa amiaza zilei de miercuri.

Pompieri din Sibiu, Alba si Gorj au mers in Orastie, pentru a-si ajuta colegii hunedoreni la stingerea unui puternic incendiu izbucnit la o fabrica de vopsea din oras. De la Sibiu au plecat marti 3 echipaje dintre si echipa mobila CBRN pentru eventuale interventii in caz de toxicitate ridicata.

Incendiul a fost stins abia in cursul zilei de miercuri, dupa o lupta cu flacarile de aproape 24 de ore. In tot acest timp mai bine de 300 de oameni care locuiau in zona au fost evacuati si s-au vazut nevoiti sa isi petreaca noaptea pe la rude prieteni, sau in adaposturile puse la dispozitie de autoritati. Este unul dintre cele mai puternice incendii izbucnite anul acesta in tara noastra. Pompierii nostri au luat drumul Sibiului in jurul orei 14.00 dupa lichidarea incendiului.

No Comment

Leave a Reply

*

*