Pompierii au donat sange

Hila Ovidiu

Zeci de pompieri au luat cu asalt in cursul diminetii Centrul de Transfuzii din Sibiu. Stati linistiti, nu au actionat pentru stingerea unui incendiu, ci au mers sa doneze sange. Actiunea este parte a unui proiect din care fac parte Mitropolia, Jandarmeria, ISU, Academia Fortelor Terestre sau DSP.

10.03.2015 10:08Zeci de pompieri au mers inca de la primele ore ale diminetii la Centrul de Transfuzii din Sibiu pentru a dona sange. Pentru ei a fost un mod inedit de a incepe primavara ajutandu-i pe cei aflati in nevoie. La Campania de donare de sange de la Sibiu participa pe langa reprezentantii ISU si angajati ai Jandarmeriei, ai AFT-ului sau ai Facultatii de Teologie. Totul se intampla sub inalta coordonare a Protopopiatului Ortodox Sibiu si a Directiei de Sanatate Publica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A furat obiecte in valoare de 10 mii de lei

Un barbat de 41 de ani a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile dupa ce in cursul lunii februarie a comis un furt din locuinta. De acolo a plecat cu bunuri in valoare de 10 mii de lei. Politistii incearca acum sa stabileasca intreaga activitate infractionala a hotului. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro