Poltistii sibieni, angrenati in misiuni de preventie cu ocazia FITS

Hila Ovidiu

80 de politisti vor fi in medie in strada pentru a asigura buna desfasurare a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Majoritatea oamenilor legii provin de la Serviciul Rutier si vor asigura fluenta traficului. Editia cu numarul 25 a festivalului incepe vineri.

Zeci de politisti vor fi in permanenta la datorie in urmatoarele 10 zile pentru a asigura climatul de siguranta publica pe perioada desfasurarii celei de-a XXV-a editii a Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

Oamenii legii isi vor intensifica actiunile de patrulare pe mijloacele de transport public pentru a preveni talhariile si furturile din genti si buzunare, vor dirija si dupa caz restrictiona traficul rutier pe perioada desfasurarii evenimentelor stradale si se vor ocupa de verificarea si monitorizarea persoanelor cunoscute ca avand un comportament deviant.

Turistilor straini le vor fi impartite peste 2 mii de flyere cu informatii cu caracter preventiv. Fluturasii sunt tipariti in limbile engleza si germana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape o mie de locuri de munca vacante in spatiul european

Angajatorii europeni pun la dispozitia doritorilor aproximativ o mie de posturi vacante. Cele mai multe oferte de angajare sunt pentru persoane cu studii medii. Austriecii detin monopolul in privinta posturilor oferite spre ocupare. Pun la bataie peste 300 de locuri de munca vacante, pentru bucatari, chelneri, cameriste si hairstylisti. Pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro