Politistul ranit pe autostrada, inca in stare grava

Politistul accidentat la inceputul saptamanii pe autostrada A1 Sibiu-Orastie ramane in stare critica. Medicii spun ca are nevoie de alte interventii chirurgicale pe langa cea deja suferita. La momentul de fata tanarul in varsta de 26 de ani este ventilat mecanic.

Starea de sanatate a politistului accidentat luni pe autostrada ramane grava. Tanarul a suferit deja o interventie chirurgicala si urmeaza sa fie supus altor cateva operatii. Politistul a fost dus cu un elicopter SMURD la spitalul din Targu Mures unde a  intrat direct in sala de operatie cu o ruptura de rinichi. Tanarul mai are fracturi costale, o fractura de os sacru si mai multe leziuni pe membre.

Reamintim faptul ca accidentul s-a produs luni la primele ore ale diminetii cand un sofer de TIR a lovit o masina ce stationa pe banda de urgenta. Masina lovita a fost proiectata in autospeciala politiei, autospeciala oprita tocmai pentru ca politistul sa ofere asistenta soferitei ce stational pe banda de urgenta. Politistul a fost izbit de parapetul de pe marginea drumului.

No Comment

Leave a Reply

*

*