Politistul impuscat mortal duminica a fost omagiat de catre colegii din toata tara

Politistii sibieni i-au adus un ultim omagiu colegului lor timisorean impuscat mortal in cursul zilei de duminica. Unde s-au aflat, in birou sau pe teren oamenii legii din intreg judetul au tinut luni la orele pranzului un moment de reculegere. Politistii din toata tara cer demisia lui Carmen Dan, sefa de la Interne.

Vestul salbatic pare sa se fi mutat in Romania, iar legea pumnului a fost inlocuita cu cea a armelor de foc. Un politist a fost impuscat in timpul unui filtru in trafic. Omul legii s-a ales cu rani in zona gatului si pieptului, din pacate incompatibile cu viata. Barbatul a lasat in urma 2 copii si o familie indurerata.

Indurerati sunt acum si toti colegii de breasla ai politistului. In mai toata tara s-au tinut momente de reculegere in memoria colegului decedat. La Sibiu, la orele pranzului, indiferent ca au fost la birou sau pe teren, oamenii legii au luat pozitia de drepti si au salutat militareste in memoria colegului pierdut.

Barbatul care l-a impuscat pe politist este un om certat cu legea. El este acum cautat de autoritati. Politistii spun ca individul se numeste Ionel Marcel Lepa, ca este ranit si deosebit de periculos. S-au organizat filtre in toata tara pentru ca acesta sa nu scape. De asemenea a fost dat in consemn la frontiera si urmarire internationala.

Suparati pentru situatia de la Timis, politistii cer demisia ministrului Carmen Dan.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS