Politistul banuit ca a agresat doua minore a fost arestat preventiv

Magistratii sibieni au revenit, la cererea procurorilor, asupra deciziei de a lasa in arest la domiciliu fostul politist despre care exista informatii ca ar fi agresat sexual, doua fete pe care le antrena la box. Masura arestului la domiciliu a fost inlocuita, in cursul zilei de luni cu cea a arestulu preventiv . Barbatul va sta dupa gratii urmatoarele 18 zile timp in care anchetatorii trebuie sa stranga cat ma multe probe la dosar.

Decizia Tribunalului Sibiu este definitiva, a fost pronuntata luni la orele pranzului si vine dupa ce procurorii de caz au anuntat ca la momentul la care a aflat ca este anchetat, barbatul a contactat cele doua victime minore si a incercat sa le convinga sa nu depuna plangere si sa nu recunoasca nimic din cele intamplate.

Reamintim faptul ca, pe parcusul unui an si jumatate, barbatul, folosind drept pretext o deplasare la Bucuresti, a dus doua dintre elevele sale, o tanara de nici 14 ani si o alta de aproximativ 17, intr-un hotel unde s-a cazat in aceeasi camera cu victimele si a incercat sa intretina raporturi sexuale cu acestea. Stiind ca agresorul este incadrat in Politia Sibiu, victimele s-au ferit initial sa spuna ce s-a intamplat, au intrerupt cursurile si, ulterior s-au mutat la alta sala de sport, detinuta tot de catre doi politisti. Aici oamenii legii le-au capatat increderea si au aflat de la cele doua tinere grozaviile produse in timpul celor doua deplasari in Capitala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale pentru soferii certati cu legea

9 soferi s-au ales in weekendul proaspat incheiat cu dosare penale! Acestia au fost prinsi pe drumurile judetului incalcand grav regulile de circulatie. In 6 dintre cazuri vorbim despre alcool la volan. Conform legii, li se intocmeste dosar penal celor care au alcoolemii cu valori mai mari de 0,39 miligrame […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro