Politistii rutieri se pregatesc pentru concediile romanilor de peste hotare

Hila Ovidiu

Luna august este luna concediilor pentru romanii care traiesc si locuiesc peste hotare. In aceasta luna acestia se intorc in tara pentru a se relaxa alaturi de familie si, de foarte multe ori, merg fara oprire mii de kilometri, pentru a ajunge mai repede acasa. Pentru a preveni accidentele provocate din cauza oboselii, politistii rutieri sibieni demareaza miercuri o campanie de informare si prevenire.

Politistii rutieri sibieni pregatesc o campanie de amploare, care ii vizeaza pe romanii care muncesc peste hotare si se intorc acasa, pentru concedii. Din experienta anilor trecuti, oamenii legii stiu ca luna august este luna concediilor pentru romanii de peste hotare si ca multi dintre ei sunt capabili sa parcurga mii de kilometri la volan, fara odihna, doar pentru a ajunge cat mai repede acasa. Insa oboseala i-a impiedicat pe multi sa mai ajunga la destinatie. Tocmai de aceea, in luna august politistii sibieni vor patrula pe drumurile nationale si vor verifica in primul rand autoturismele inmatriculate peste hotare. Soferii vor primi flyer-e cu recomandari si vor fi sfatuiti sa se odihneasca .Politistii rutiewri sibieni spun a oboseala la volan este la fel de periculoasa ca si consumul de alcool la volan. De la inceputul anului si pana in prezent, in judetul Sibiuu s-au petrecut doua accidente rutiere grave, pe fondul oboselii la volan. O persoana si-a pierdut viata, iar alte doua au ramas mutilate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe constructia giratoriului din intersectia Milea-Dumbravii

Au inceput lucrarile pentru constructia unui nou sens giratoriu. Dupa cel din Piata Unirii, incepand de marti s-a intervenit pentru amenajarea terenului pe care va fi construit giratoriul de la intersectia dintre Calea Dumbravii si Vasile Milea. Municipalitatea sibiana a demarat de marti lucrarile pentru realizarea celui de-al doiela sens […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro