Politistii rutieri la datorie in weekend

studio

Nici in acest sfarsit de saptamana soferii nu isi vor putea face de cap. Politistii rutieri vor fi la datorie si vor desfasura ample actiuni care ii vizeaza pe soferi mijloacelor de transport in comun. O alta preocupare permanenta a rutierilor este prevenirea consumului de alcool la volan si identificarea si sanctionarea soferilor care consuma bauturi alcoolice.

Politistii rutieri sibieni continua si in acest sfarsit de saptamana seria actiunilor care se inscriu in calendarul TISPOL. Si de aceasta data in vizorul oamenilor legii se vor afla soferii care efectueaza transport public de persoane si marfa.

Insa, paralel, politistii rutieri vor desfasurta si actiuni pe linia prevenirii consumului de alcool la volan, sau a excesului de viteza, principalele cauza generatoare de accidente rutiere.
Numai la inceputul acestei saptamani, in cadrul unei ample actiuni desfasurate pe linia verificarii legalitatii persoanelor care efectueaza activitati de taximetrie, oamenii legii au depistat arproape 150 de taximetristi cu nereguli. Au fost constatate si sanctionate abateri precum lipsa atestatului, defectiuni tehnice la autoturism sau viteza excesiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restrictii pentru autoturisme cu gabarit mare.

Podul de pe DJ 105 G, care face legatura intre Sadu-Rau Sadului si Sadurel intra in reabilitare incepand cu data de 1 august. Circulatia autoturismelor cu tonaj mai mare de 3,5 tone va fi interzisa pe sectorul de drum pe care se lucreaza, pana in data de 15 august. Fiti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro