Politistii rutieri, la datorie in weekend

Hila Ovidiu

In acest sfarsit de saptamana politistii rutieri sibieni vor desfasura ample actiuni pe linia prevenirii si combaterii vitezei excesive, a consumului de alcool si a depasirilor neregulamentare. De toata atentia rutierilor se vor “bucura” si pietonii indisciplinati, care prefera sa isi riste viata traversand neregulamentar, in loc sa foloseasca zebra.

Si in acest sfarsit de saptamana politistii rutieri sibieni se vor afla la datorie. Deoarece se asteapta la valori foarte mari de trafic atat in municipii cat si pe drumurile nationale, oamenii legii vor desfasura ample actiuni de prevenire a evenimentelor rutiere. Ei isi vor concentra atenta spre soferii care au tendinta sa apese prea tara pedala de acceleratie, cei care se aventureaza in depasiri neregulamentare sau nu acorda intotdeauna prioritate de trecere pietonilor. In colimatorul oamenilor legii se  vor afla si pietonii indisciplinati, care prefera sa isi riste viata traversand neregulamentar, in loc sa traverseze pe trecere, dar si soferii care consuma alcool la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractori la 15 ani

Doi tineri de 15 ani au ajuns pe mana politistilor dupa ce au reusit sa fure bani de la receptia unui hotel. Din  Sibiu. Nu au ajuns insa prea departe cu cei 75 de euro furati, deoarece oamenii legii le-au dat repede de urma si i-au prins. Unul dintre cele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro