Politistii rutieri ies in strada in numar mare, in weekend

Hila Ovidiu

Ca in fiecare sfarsit de saptamana, si in acest weekend politistii sibieni  vor desfasura o serie de actiuni pe linia prevenirii accidentelor rutiere. Vor fi vizati vitezomanii, soferii care se aventureaza in depasiri neregulamentare, cei care nu acorda prioritate pietonilor, dar si cei care omit sa poarte centura sau conducatorii auto care urca la volan dupa ce au consumat alcool.

Puneti-va centura de siguranta si nu consumati alcool inainte de a urca la volan, iar in trafic respectati toate regulile rutiere. Acordati prioritate de trecere pietonilor, nu va aventurati in depasiri neregulamentare si nu depasiti limitele legale de viteza. Cam acestea sunt sfaturile pe care ar trebui sa le respectati pentru a evita orice fel de incidente si, mai ales, pentru a evita intalnirile neplacute cu politistii rutieri. Ca in fiecare sfarsit de saptamana, acestia vor desfasura si in acest weekend ample actiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi. Oamenii legii isi vor indrepta atentia nu doar pe drumurile natioanle si judetene, ci si pe drumurile din zonele rurale. De atentia rutierilor nu vor scapa nici pietonii indisciplinati, care isi risca viata traversand neregulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sexy Braileanca, cercetata penal de politistii sibieni

  Florina Mihaila, alias Sexy Braileanca, risca sa se aleaga cu un dosar penal dupa ce a sustinut un show erotic intr-un club din Sadu plin cu minori. Ea este cercetata de catre politistii sibieni sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si coruptie de minori. Pe Sexy […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro