Politistii rutieri anunta razii in tot judetul

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Se anunta inca un weekend cu razii rutiere! Politistii le-au pus gand rau celor care consuma alcool la volan, calca prea tare pedala de acceleratie sau se angajeaza in depasiri neregulamentare. Actiunile vin dupa ce s-a constatat o crestere a numarului de accidente rutiere in ultimele luni.

Politistii spun ca vor actiona cu aparatele radar amplasate in sistem cascada pe cele mai importante drumuri ale judetului. Actiunile au in principal caracter preventiv insa oamenii legii spun ca vor fi sanctionati drastic toti cei care incalca legislatia rutiera.

De asemenea conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu prudenta deosebita mai ales seara si dimineata cand apare fenomenul de ceata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta capsunari pentru sezonul 2019

Angajatorii spanioli recruteaza personal pentru culesul capsunilor in 2019. Sunt disponibile 400 de locuri pentru femei si 400 pentru cupluri. Cei interesati isi pot depune candidatura pana in 15 decembrie. Reprezentantii Ajofm Sibiu spun ca durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni de zile cu incepere din 15 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro