Politistii le recomanda prudenta in trafic

Vremea nu se imbuneaza cel putin pana marti seara. Date fiind conditiile meteo dar mai cu seama valul de accidente care s-au produs in judet sambata, duminica si luni, polisitii sibieni le recomanda soferilor atentie si prudenta maxima in trafic si respectarea cu strictete a limitelor de viteza respectiv a indicatiilor polisitilor rutieri acolo unde este cazul.

Sibiul ramane pana marti la ora 21.00 sub avertizare cod portocaliu de vreme rea. Politistii rutieri ii sfatuiesc pe soferii care tranziteaza judetul sa dea dovada de prudenta la volan.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa fie atenti chiar si atunci cand circula prin oras, mai ales in preajma trecerilor pentru pietoni. Din cauza vremii nefavorabile pietonii au tendinta de a fi mai preocupati de umbrela si de ploaie decat de faptul ca trebuie sa traverseze partea carosabila.

Celor care pleaca la drum le este recomandat sa se informeze cu privire la starea drumurilor pe traseul pe careil au de urmat.

La Sibiu mai multe segmente de drum judetean au fost inchise temporar in ultimele 24 de ore pentru a permite curatarea asfaltului in urma aluviunilor.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS