Politistii in scoli

Hila Ovidiu

Politistii din cadrul Serviciului Rutier si Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii Sibiu si-au petrecut Ziua de 1 iunie in scoli si gradinite, alaturi de copii. Actiunile desfasurate de ei s-au inscris in cadrul campaniilor de prevenire a accidentelor rutiere “Alege viata” si al Programului national de prevenire a delicventei juvenile si victimizarii minorilor.

De Ziua Internationala a Copilului, politistii sibieni s-au gandit ca cel mai bun loc in care ar putea fi este in preajma copiiilor, adica in scoli si gradinite. Copiii au fost cat se poate de incantati de vizita politistilor, mai ales ca oamenii legii i-au provocat pe tineri la dialog si le-au rasplatit atentia cu cadori. Un moment cu totul emotionant a avut loc la Liceul Economic, unde elevii unei clase terminale au tinut un moment de reculegere in memoria unei colege care a murit intr-un accident rutier. La actiunile organizate in scoli au participat atat politisti rutieri cat si din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii Sibiu. Oamenii legii au organizat pentru cei mici concursuri de pictura, dar au sustinut si cursuri de  educatie rutiera si au desfasurat activitati de prevenire a victimizarii copiilor sub aspectul unor abuzuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu pe Axente Sever

Pompierii militari sibieni au intrat in alerta joi seara, dupa ce demisolul unui imobil de pe strada Axente Sever a fost cuprins de fum. Doar interventia prompta a lor au oprit flacarile care amenintau sa cuprinde intreaga locuinta.   Un aparat electronic lasat sub tensiune era cat pe ce sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro