Politistii fac donatii pentru colegul lor ranit la inceputul saptamanii pe A1

Hila Ovidiu

Politistii sibieni s-au mobilizat pentru a-si ajuta colegul aflat in spital dupa ce a fost ranit pe autostrada. Medicii spun ca la momentul de fata starea tanarului in varsta de 26 de ani este stabila. A fost operat si i-a fost salvat rinichiul afectat.

Politistii sibieni sar in ajutorul colegului lor de la Autostrazi ranit la inceputul saptamanii intr-un accident rutier. Tanarul se afla inca in spitalul din Targu Mures unde a fost supus unei interventii chirurgicale in timpul careia medicii au reusit sa ii salveze rinichiul afectat in urma izbirii de parapetul de pe marginea drumului. Doctorii spun insa ca in functie de evolutie este foarte posibil sa fie supus si altor interventii chirurgicale iar perioada de recuperare va fi destul de lunga. Colegii tanarului de la IPJ Sibiu s-au mobilizat si au facut donatii pentru a-l ajuta. Reamintim faptul ca politistul a fost ranit in timp ce incerca sa ofere cateva informatii, pe autostrada, unei soferite ce stationa pe banda de urgenta. De vina pentru producerea evenimentului rutier in care a fost ranit politistul este soferul unui TIR care a lovit masina oprita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 14 septembrie

407 – A murit Ioan Gură de Aur, scriitor creştin şi patriarh de Constantinopol (n.347). 1523 – A murit Papa Adrian al VI-lea, al şaptelea papă german al Romei (1522-1523) şi ultimul papă neitalian înainte de Ioan Paul al II-lea (n.02.03.1459). 1607 – A murit Simion Movilă, domnitor al Moldovei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro