Politistii au fost in scoli, la inchiderea anului scolar

Hila Ovidiu

Cu ocazia incheierii anului scolar politistii din cadrul Compartimentului de Prevenire a Criminalitatii, politistii rutieri si politistii de proximitate, au participat la festivitatile organizate cu acest prilej. Oamenii legii le-au facut cateva recomandari elevilor, pentru a-si petrece vacanta in siguranta.

Oamenii legii nu i-au putut lasa pe elevi sa plece in vacanta inainte de a le da cateva sfaturi utile. Astfel ca politistii din cadrul Compartimentului de Prevenire a Criminalitatii, politistii rutieri si politistii de proximitate au luat parte vineri la festivitatile de inchidere a anului scolar desfasurate la diferite unitati de invatamant din oras. Campania „Vacanta in siguranta!” se desfasoara la nivel national in perioada 18-29 iunie si are drept scop principal cresterea gradului de informare al elevilor din clasele I-VIII in vederea reducerii riscului de victimizare si de implicare a acestora in activitati infractionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe renovarea scolilor

Odata cu intrarea in vacanta a elevilor, scolile intra in renovare. Municipalitatea a alocat aproximativ 2,2 milioane de lei pentru reabilitarea institutiilor de invatamant. Lucrarilor vor fi finalizate pana in toamna astfel ca elevii sa beneficieze de conditii optime. Printre lucrarile la scoli ce vor avea loc se numara reabilitarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro