Politisti retinuti pentru mita, favorizarea infractorului si scurgeri de informatii

Hila Ovidiu

Trebuiau sa  aplice legea insa tocmai ei erau cei care o incalcau. Vorbim despe politisti rutieri din Agnita retinuti de catre procurori. Alaturi de alte persoane acestia sunt acuzati de fapte de coruptie.

Cei doi oameni ai legii au fost retinuti marti seara de catre procurori pentru 24 de ore intr-un dosar incare mai sunt cercetati alti 5 politisti dar si persoane din afara sistemului MAI. Politistii retinuti au ajuns miercuri in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Oamenii legii sunt banuiti de faptul ca au incercat sa intervina pe langa un alt coleg al lor care amendase o firma care se ocupa cu transportul ilegal de lemne. Pentru serviciul promis cei doi politisti au primit ca mita suma de o mie de lei. Politistul de buna credinta a refuzat insa beneficiile promise si si-a anuntat superiorii. Asa a inceput ancheta penala care a scos la iveala si alte nereguli comise de catre politistii cercetati acum in acest dosar. Anchetatorii spun ca unul dintre politisti este cercetat pentru 5 infractiuni de mita si 8 de abuz in serviciu iar celalalt om al legii retinut pentru 5 infractiuni de luare de mita, doua de dare de mita, 4 de abuz in serviciu, 2 de favorizare a faptuitorului si una de divulgare de infromatii secrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strategia economica a pensionarilor...

Pensionarii se pregatesc de iarna. Dovada sta faptul ca au crescut vanzarile la magazinele de timp economat. De la CARP Sibiu cel mai bine s –au vandut uleiul si zaharul. De la magazinele de tip economat ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor membrii casei pot cumpara orez, faina, zahar, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro