Politisti in scoli

Hila Ovidiu

Masuri speciale pentru protejarea elevilor! Deschiderea noului an scolar pune  in garda toti politistii. Echipajele de politie vor fi prezente, zilnic, in zona intrarilor in scoli, in intervalele orare in care se efectueaza intrarea si iesirea de la cursuri a elevilor. Ba mai mult, la fiecare scoala vor fi afisate datele de contact ale politistului de proximitate, pentru o mai buna comunicare.

Din 17 septembrie, politistii vor lua toate masurile necesare pentru a preveni incidentele in cadrul scolilor. Din acest an s-a dispus ca patrulele de politie sa fie prezente in unitatile de invatamant. Totodata, vor fi supravegheate in  permanenta a traseele de deplasare a elevilor catre scoala.  Nu vor scapa de controale nici magazinele care functioneaza in apropierea scolilor. Aici se vor lua masuri dure  de prevenire in ceea ce priveste comercializarea tutunului si alcoolului.Politistii spera ca asa va fi redus cu mult abandonul scolar. Ei vor oferi  pliante informative elevilor, pe linia prevenirii delincventei juvenile si a violentei domestice, precum si a consumului de alcool si droguri, si vor sta de vorba cu elevii care incalca legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Motoscuter cautat pe facebook

Dupa ce hotii i-au furat moto scuterul parcat in fata blocului, un tanar din Sibiu s-a hotarat sa nu stea cu mainile in san. El a  inceaput propria lui investigatie in acest caz. A depus o plangere la politie dar, a postat si  un anunt cu fotografii pe o retea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro