Politist suspectat de tentativa de viol, arestat la domiciliu. Decizia judecatorului a fost contestata!

stiri redactie

Soc la IP J Sibiu dupa ce un angajat al institutiei, politist la ordine publica, a fost acuzat ca ar fi agresat sexual doua minore. Fapta s a petrecut in timpul liber cand individul lucra ca si instructor de box. Sub pretextul unor deplasari in Capitala individul s-a cazat in aceeasi carmera de hotel cu fetele si a incercat sa le violeze. 

Anchetatorii spun ca faptele s au petrecut la un an distanta una de cealalta. Una dintre fetele abuzate avea doar 12 ani la momentul la care s a produs fapta. Ambele victime erau cursante ale barbatului, practivand boxul de perofrmanta. Una dintre fete este multipla campioana nationala. In fiecare dintre cazuri, individul a invocat o deplasare pentru un presupus antrenament in Bucuresti. Naive, fiecare dintre victime au acceptat, iar ce s-a intamplat ulterior, depaseste cu mult limitele imaginabilului.

Faptele barbatului nu ar fi fost niciodata descoperite daca cele doua tinere nu ar fi mers sa faca sport la o alta sala, unde intamplator instructori sunt tot politisti. Acestia au reusit in cele din urma sa afle ce s-a intamplat de fapt. S-a deschis un dosar de cercetare penala iar cand si-a dat seama ca este incoltit, agresorul a contactat victimele sperand sa le convinga sa nu depina plangere.

Anchetatorii au cerut arest preventiv insa instanta a decis arest la domiciliu pentru barbarul in cauza. Procurorul de caz a contestat deja decizia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi certati cu legea, cercetati penal

Inconstienta soferilor pare sa nu cunoasca limite! Politistii sibieni au intocmit in weekend 5 dosare penale pentru infractiuni rutiere! 4 dintre ele au fost pentru consum de alcool la volan! Oamenii legii spun ca soferii care conduc beti nu realizeaza pericolul la care se expun si la care ii expun […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro