POLIŢIST SALVATOR ÎN TIMPUL LIBER

stiri redactie

În această dimineaţă, un polițist aflat în timpul liber a salvat viața unui bărbat de 63 de ani, care a suferit  un stop cardio-respirator.

În timp ce se afla într-o stație de alimentare cu carburanți din Pitești,  polițistul a observat că  unui bărbat  i s-a făcut rău și, în scurt timp, a devenit inconștient.

Cu stăpânire de sine și fără să stea pe gânduri, agentul șef principal Dan Dogaru, din cadrul Serviciului Rutier Argeș, a intervenit și i-a făcut bărbatului manevre de resuscitare,  până  la sosirea echipajului medical.

Totodată, un echipaj de poliție, aflat în patrulare, a oprit la locul evenimentului.

 Cei doi polițiști, din cadrul Biroului Rutier Pitești, împreună cu colegul care deja intervenise, au rămas la fața locului și au sprijinit echipajul medical, care a continuat manevrele de resuscitare. 

În urma tuturor acțiunilor,  bărbatul și-a revenit și a fost transportat la spital.

Pe tot parcursul deplasării, dar și la spital, echipajul de poliție a fost alături de soția  bărbatului, care era profund marcată de eveniment.

La câteva ore după eveniment, polițiștii s-au interesat de starea bărbatului, cel în cauză fiind în stare stabilă, sub supravegherea cadrelor medicale.

Apreciem implicarea colegilor noștri și le mulțumim pentru exemplul pe care îl oferă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A REVENIT ACASĂ

Minora LĂCĂTUȘ VETUȚA despre a carei disparitie va informam ieri, a revenit astazi la domiciliu. Pe perioada cât a lipsit de acasă, minora nu a fost victima nici unei infractiuni

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro