Politaxi, tras pe dreapta

Autoturismul Politaxi folosit intr-o campanie de amploare pentru prevenirea consumului de alcool la volan, a fost avariat la Sibiu. Un sofer care incerca sa evite o coliziune a intrat in suportul pe care se afla Politaxi-ul. Masina folosita in campanie a cazut de pe suport si a suferit avarii usoare.

Vedeta celebrei campanii de prevenire a consumului de alcool la volan, masina politaxi, jumatate autospeciala de politie, jumatate taxi, a facut cunostinta cu mecanicul auto. Masina expusa in Piata Unirii in cadrul campaniei cu sloganul “Tu alegi cu cine faci cunostinta in aceasta seara” a fost “victima” unei tamponari produse din cauza unui sofer neatent. Acesta se afla la volanul unei Dacii Duster si nu a acordat prioritate unui Audi care, pentru a evita impactul, a intrat direct in suportul pe care se afla masina Politaxi. Aceasta a cazut de pe stativ pe capota autoturismului Audi, insa pagubele suferite de masina de campanie sunt minore.

One thought on “Politaxi, tras pe dreapta

  1. Prima mea masina era o ea . Avea pisronaletate, nimic de zis, doar ca eu nu-i gustam glumele de fiecare data. Avand in vedere varsta-i venerabila ma cam lasa balta uneori, de obicei atunci cand mi-era lumea mai draga. Dar am iubit-o neconditionat, chiar daca am investit mult in aceasta relatie. De la un timp insa, am inceput sa cochetez cu ideea sa-mi iau una mai tanara, mai putin pretentioasa si costisitoare si care sa nu mai stea ea deasupra atat de des (nu pot uita momentul Transalpina 2002 cand pe respectivul drum pe atunci era doar o vale in care cineva aruncase bolovani colturosi i s-au taiat furtunele de alimentare de pe burta si n-a lipsit mult sa-i fac vant in peisaj). Pana la urma inevitabilul s-a intamplat, mi-am gasit una mica si docila. Apoi una mai mare, cu forme mai voluptoase, cu care sa nu-mi fie rusine sa ma afisez in public. Dar nu le-am iubit atat. De prima nu m-am putut desparti complet (cel putin in acte), asa ca i-am dat-o unui prieten sa se bucure de ea si s-o ocroteasca. Acum are aproape 30 de ani, dar e tot rosie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ucis la datorie

Jandarmul care efectua misiunea de paza si protectie la Consulatul German din Sibiu a fost gasit mort miercuri dimineata, langa ghereta. Din primele cercetari procurorii au stabilit ca subofiterul a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit, aplicate in zona toracelui. Tragedia s-a produs miercuri dimineata cu aproximativ o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro