Poduri in lucru

Hila Ovidiu

Drumuri si poduri moderne. Asta doresc sa realizeze reprezentantii Consiliului Judetean in urmatorii 4 ani. La momentul de fata 5 poduri din judet sunt date in lucru. Este vorba despre podurile de pe raza localitatilor Iacobeni, Rondola, Nemsa, Mosna si Arpasu de jos.

Dupa realizarea acelor 5 poduri in Rondola, Nemsa, Iacobeni, Arpasu de Jos si Mosna, conforutl traficului pietonal si atuto va creste. Accesul va fi mai usor in aceste zone cu potential turistic. La podul de la Iacobeni au fost turnate ambele fundatii, au inceput elevatiile urmand sa fie transportater grinzile. Acest pod va fi dat in folosinta pana la finele acestui an. Si la podul de   la Rondola se lucreaza in ritm alert. Aici a fost demolat podul vechi de mai  bine de o suta de ani, iar pana la finele lui 2012 va fi gata cel nou. Podurile de la Nemsa si Mosna vor fi gata in martie 2013. costul acestora se ridica la mai bine de 1,2 milioane de lei. Podul de la Arpasu este preconizat sa fie gata pana la finele lui 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Terasele- profit pentru toata lumea

Terasele s-au dovedit o afacere profitabila in aceasta vara. Ca e criza sau nu, ca are sau nu prea mult ibani sibianul tot a iesit din casa si si-a cautat loc liber sub o umbreluta pe Corso de Sibiu. Patronii de terase au platit catre municipaliteate aproape 800 de mii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro