Podul Minciunilor asfaltat

Hila Ovidiu

Asfaltari nu au loc doar pe strazi si trotuare. Ne-o dovedesc reprezentantii municipalitatii sibiene. Acestia au turnat strat de bitum chiar si pe Podul Minciunilor. Aceasta nu este insa prima oara cand podul este asfaltat.

Sibiul a devenit in aceasta vara un aevarat santier. Pe fiecare straduta se intervine in cate un loc pentru a schimba cate o conducta, pentru a repara o groapa, pentru a asfalta un trotuar sau pentru a moderniza diferite retele de utilitati. Iar lucrarile nu se opresc aici. Municipalitatea sibiana a facut cateva lucrari si in centrul istoric. Daca in urma cu ceva vreme s-a lucrat la fantana arteziana din Piata Mare, zilele acestea a venit randul Podului Minciunilor sa intre in reparatii. Mai exact, acesta a fost…asfaltat. Reprezentantii primariei spun ca este vorba despre o lucrare minora in cadrul careia s-a turnat un fel de covor asfaltic peste cel vechi. Mai mult, aceasta nu este prima oara cand masina incarcata cu bitum incins ajunge la Podul Minciunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Postasii au iesit in strada

Postasii sibieni au iesit in strada. Acestia au protestat in fata prefecturii pentru salarii mai mari. Reprezentantii Postei Romane au fost primiti la discutii de catre prefectul Ovidiu Sitterli. Ne-am obisnuit cu protestele. De-a lungul anului au iesit in strada dascalii, politistii, angajatii din sistemul sanitar, pensionarii, iar mai nou […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro