Ploaia le face viata grea soferilor

Hila Ovidiu

Fiti foarte vigilenti atunci cand porniti la drum pe timp de ploaie. Politistii va recomanda sa conduceti cu prudenta. Sa nu depasiti limitele legale de viteza si sa pastrati o distanta de siguranta fata de autoturismul care circula inaintea dumneavoastra.

Ploile abundente din ultima perioada au fost o adevarata pacoste pentru toti sibienii, mai ales pentru soferi. Carosabilul umed poate sa le joace feste conducatorilor auto, iar ploaia torentiala reduce vizibilitatea. Tocmai de aceea politistii rutieri au cateva sfaturi care trebuie neaparat urmate. e asemenea, politistii va recomanda sa fiti foarte atenti la efectuarea manevrelor de depasire, si sa le efectuati doar dupa o atenta asigurare. De asemenmea, in vederea prevenirii accidentelor rutiere, politistii ii sfatuiesc pe soferi sa adapteze permanent viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere, pe timp de ploaie sa reduca viteza de deplasare iar orice manevra sa o efectueze dupa o temeinica asigurare.  Aceste masuri au, in primul rand, un caracter preventiv si de constientizare a participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a nerespectarii prevederilor legislatiei rutiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au inceput inscrierile la BAC

Peste 3 mii de elevi sunt asteptati pana in data de 30 mai sa se inscrie pentru sesiunea de bacalaurerat din aceasta vara. Vorbim despre tinerii care in acest an vor incheia ciclul liceal. Lor li se adauga si absolventii din anii anteriori care nu au dat examenul de maturitate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro