Planuri mari!!!

Hila Ovidiu

Mitropolia doreste sa construiascsa un adapost pentru suferinzi, o cantina sociala si un camin pentru preoti. Cu putin noroc lucrarile ar putea incepe anul acesta. Cladirile vor fi amplasate in zona Mitropoliei –Xenopol unde Mitropolia detine teren sau cladiri aflate in paragina dar care pot fi modernizate.

Reprezentantii Mitropoliei de la Sibiu au mari planuri de caritate. Acestia vor sa foloseasca o parte dintre cladirile pe care le detin pentru a le transforma in adaposturi pentru batrani, cantine sociale sau adaposturi pentru preoti si maicute. Lucrarile ar putea incepe cu putin noroc in acest an. Mai mult, Mitropolia ar putea primi si bani de la Guvern, dat fiind faptul ca guvernantii au votat saptamana trecuta un proiect de lege prin care cateva milioane de euro vor intra in fondul BOR pentru reabilitarea bisericilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi sensuri unice

Primaria propune noi modificari de trafic. Acestea vor avea loc in zona Lupeni. Este vorba despre institutirea de sensuri unice pe strzile Teilor, Decebal si Resita. In prezent sistemul de circulatie permite traficul pe ambele sensuri. Decizia de institutire a sensurilor unice este luata datorita faptului ca aici vorbim despre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro