Plante de tomna in oras

Hila Ovidiu

Sibiul infloreste si toamna. In oras au fost plantate panselute, bulbi de lalele, arbori, gard viu si arbusti. Unele plante infrumuseteaza zonele verzi acum, altele abia in primavara urmatoare.

In aceasta perioada se lucreaza pentru plantarea a 20 de mii de bulbi de lalele. Au fost plantate pana acum 50 de mii de panselute si urmeaza sa mai fie plantati 1500 de trandafiri ornamentali acoperitori. De asemenea se mai intervine si pentru plantarea a 450 de arbori, se va completa gardul viu si se vor planta 2 mii de plante perene cum ar fi garofitele, sedul-urile si aiuga. Majoritatea plantelor care infrumuseteaza sezon de sezon orasul provin din serele proprii ale municipalitatii. Perioada actuala este una cat se poate de propice pentru plantarea vegetatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe marea reabilitare

Reabilitarea blocurilor vechi din fonduri guvernamentale ar putea deveni posibila si la Sibiu. Municipalitatea a luat decizia de a se implica in efectuarea documentatiei necesare. Atentie insa!!! Munca cea mai grea trebuie depusa din partea asociatiilor de proprietari. Programul de reabilitare termica a cladirilor devine posibil si in acest an. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro