Plantari de primavara

Hila Ovidiu

Frumusetea orasului cu munca se tine. Angajatii de la parcuri si zone verzi au muncit mai ceva ca niste furnicute in ultima perioada. Au plantat arbusti, bienale si au pus gazon in majoritatea zonelor verzi ale orasului.

indexReprezentantii municipalitatii spun ca in aceasta perioada si-au facut o prioritate din intretinerea zonelor verzi iar acolo unde este posibil chiar si extinderea lor. In marile parcuri ale orasului sunt programate spre derulare proiecte de mare anvergura. Se va incepe cu studiile de fezabilitate. Pana la acest moment zona dintre Calea Dumbravii si Padurea Dumbrava a fost amenajata cu gazon prin insamantare. Vorbim aici despre portiunea de pe care au fost scoase sinele de tramvai. Vorbim practic despre o suprafata de 10 mii de metri patrati. Pentru plantarile din oras lucreaza de o luna de zile aproape non-stop cei 27 de angajati ai serviciului de Zone Verzi. Au plantat pana acum 35 de mii de bienale si 100 de pomi. Angajatii se pregatesc acum de sezonul cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un flaut din aur rasuna pe scena Filarmonicii

Spectacol extraordinar in 23 aprilie la Flarmonica din Sibiu. Pe scena se va afla Dieter Flury, artist de talie internationala. Acesta va incanta publicul meloman cu sunetele produse de un flaut realizat in totalitate din aur de 14 karate. Seara zilei de 23 aprilie este una dintre cele mai speciale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro