Pistol gasit in Rasinari

Hila Ovidiu

Politistii care executau serviciul de ordine publica pe o strada din localitatea Rasinari, au gasit ascunse, dupa o teava de gaz, un pistol cu trei cartuse si o surubelnita. Desi arma era ruginita, aceasta era in stare de functionare. Politistii au demarat o ancheta pentru a afla cui ii apartineau armele, si ce intentii avea cu ele.

 

Poitistii sunt pe urmele unui individ, sau a unor indivizi, care au ascuns un pistol cu tot cu incarcatorul cu gloante si o surubelnita dupa o teava de gaz de pe strada Barcianu din Rasinari. O patrula de ordine publica a gasit armele si, chiar daca pistolul era ruginit, acesta avea un incarcator cu trei cartuse, care puteau fi oricand folosite. Oamenii legii trebuie sa afle acum cine a ascuns arma si surubelnia si ce intentii avea cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sofer baut, a fugit de la locul accidentului

Soferul unui TIR, care a provocat un accident soldat cu pagube materiale, a fost gasit doar dupa ce politistii sibieni au instituit filtre pe DN 1. Insa, cand au dat de urma vinovatului, oamenii legii au constatat ca acesta avea o alcoolemie ce depasea cu mult limita legala. Din fericire […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro