Pista perfect functionala

Hila Ovidiu

Daca v-ati luat deja masurile de siguranta impotriva capuselor, puteti iesi linistiti la plimbare cu bicicleta. Ma ales ca pista Sibiu-Rasinari –Poplaca a fost de curand curatata si este numai buna pentru o plimbare pe doua roti, in aer liber.

indexIubitorii de sport in natura au acum un motiv in plus sa isi scoata bicicletele de la naftalina. Ii asteapta pista pentru biciclisti ce leaga Sibiul de Rasinari si Poplaca. Spatiul destinat biciclistilor a fost de curand curatat cu ajutorul unui tractor cu perie. De asemenea au fost demontate jaloanele reflectorizante pentru a putea fi reconditionate cu banda reflectorizanta. Pista ce porneste din Sibiu din dreptul Gradinii Zoologice are o lungime de peste 11 kilometri si a fost construita anul trecut. Din octombrie 2014 a si fost data in folosinta. Pista urmeaza traseul drumului judetean 106 A, drumul spre Paltinis pe o lungime de aproape 5 kilometri dupa care traverseaza Padurea Dumbrava si se intersecteaza in dreptul Uzinei de Apa cu drumul judetean 106 R Sibiu-Poplaca. Lucrarile au costat 3,1 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a deschis "sezonul de capuse"!

Primavara vine nu doar cu plimbari in natura ci si cu…intepaturi de capuse. Pentru a le preveni este bine sa va luati cateva masuri de siguranta. Intepatura de capusa poate produce boala Lyme. Primii sibieni care au avut ghinionul de a intalni capusele in drumetii sau la gratare s-au prezentat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro