Pista pentru biciclisti

Hila Ovidiu

Veste buna pentru biciclisti. Lucrarile la pista de la iesirea din oras avanseaza intr un ritm bun. Cel mai probabil din octombrie aceasta va fi deschisa biciclistilor.

imagesLucrarile la pista pentru biciclete au inceput in prima jumatate a lunii iunie. De atunci si pana la momentul de fata pista a fost adusa la strat de nisip, au fost montate bordurile si s-au pus si canalele pentru retele de utilitati. Cel mai probabil pista va fi functionala din octombrie. Ba costa 3,1 milioane de lei si va avea o lungime de 11,5 kilometri pornind din zona Gradinii Zoologice, traversand Padurea Dumbrava, intersectandu-se cu DJ 106 J si incheindu-se in Sibiu dar cu intrare din Poplaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul obligatiilor fiscale

Operatorii economici cu cifra de afaceri de peste 220 de mii de lei trebuie sa isi depuna raportarile contabile. Acestea nu sunt insa singurele obligatii declarative pe care agentii economici trebuie sa le depuna la Finante. Noi va spunem care este calendarul complet al obligatiilor fiscale pentru luna august. Aceasta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro