Pista pentru biciclisti la sate

Hila Ovidiu

Pista pentru bicilete din Dumbrava pana in Orlat. Asta isi doresc reprezentantii Cosniliului Judetean. Pentru ca aceasta realizare sa devina posibila se lucreaza deja la un proiect.

In viitor s-ar putea circula in localitatile limitrofe Sibiului cu …bicicleta. Asta spun reprezentantii Consiliului Judetean care lucreaza chiar la un proiect in acest sens. Prima pista pentru biciclisti prelungita in afara orasului ar urma sa fie construita in zona Dumbrava catre Rasinari si mai apoi Orlat. Ideea de a extinde pistele si in afara municipiului a venit dupa ce s-a constatat ca in zona tot mai multi oameni folosesc acest mijloc de transport. Proiectul nu este insa foarte usor de pus in apllicare. Si asta pentru ca in anumite zone este nevoie de extinderea in lateral a carosabilului. Reprezentantii Consiliului Judetean vor ca biciclistii care vor folosi pistele sa beneficieze de siguranta maxima in trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

(Alte)Lucrari la strazi

Credeati ca lucrarile la strazi stabilite pentru aceasta vara se incheie de final? V-ati inselat. Inca trei artere principale vor beneficia in urmatoarea perioada de diferite interventii. Vorbim despre Calea Cisnadiei, strada Ocnei si Strada Lunga. Lucrarile care vor incepe luni pe Calea Cisnadiei se vor derula pe mai multe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro