Pista pe placul prefectului

Hila Ovidiu

Pista de biciclisti lunga…atat cat poate alerga Prefectul. Acesta este dorinta sefului de la Consiliul Judetean. Mai in gluma, mai in serios, Ioan Cindrea si Ovidiu Sitterli au povestit cum a luat nastere proiectul de extindere a pistei pana in Poplaca.

S-au tot laudat lumii intregi ca vor face pista de biciclisti in afara orasului, iar marti ne-au spus si cum a pornit ideea acestui proiect. Dincolo de glume, la baza viitoarei piste sta un pariu intre seful CJ Ioan Cindrea si reprezentantul Guvernului in teritoriu Ovidiu Sitterli. Aceasta ar urma sa aiba lungimea direct proportionala cu cat poate alerga prefectul . sau daca nu, macar intre Sibiu, Rasinari –Poplaca si retur.Lucrarile vor incepe la anul si vor fi finalizate cel mai probabil in 2014.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suparati ca se lucreaza la strazi

Santierele de pe strazile orasului ii scot din sarite pe multi. Ca sunt soferi, sau simpli trecatori cu totii simt disconfortul creat de interventiile la strazi. Ba mai mult, unii oameni sunt de parere ca proiectele la anumite strazi sunt realizate gresit. Cei mai nemultumiti par sa fie soferii care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro