Pietoni urmariti cu girofarul

Hila Ovidiu

Indisciplina pietonilor i-a lasat cu gura cascata pana si pe cei mai versati politisti de la rutiera. Desi traversau neregulamentar si erau somati de oamenii legii sa se opreasca pentru a da socoteala, pietonii o luau la goana, punandu-i pe politisti in situatia de a-i urmari cu masina. Astfel de scene s-au petrecut in Sibiu, langa Piata Rahovei.

Politistii rutieri care au pornit intr-o actiune pentru identificarea pietonilor care traverseaza strada neregulamentar, prin locuri nepermise si fara a se asigura suicient, au avut o misiune mai grea decat si-au inchipui. Desi traversau neregulamentar, iar politistii ii somau sa se opresca, pietonii o luau la sanatosa si se faceau nevazuti in scarile blocurilor. Pentru a le veni de hac, oamenii legii au recurs atunci la varianta patrularii cu autotuspeciala de servici. Si, spre marea lor mirare, au fost multi pietoni care au traversat neregulamentar chiar in fata lor. Politistii s-au vazut pusi in situatia de a urmari pietonii ilegalisti cu masina deoarece, chiar si cei in varsta, s-au dovedit iuti de picior la vederea girofarului. Insa odata ajunsi fata in fata cu politistul, pietonii au gasit scuze din cele mai banale. Toti au recunoscut ca si-au riscat viata traversand strada neregulamen, in fuga, pe o artera intens circulata cum e strada Rahovei. Majoritatea pietonilor au promis insa ca nu vor mai proceda la fel in viitor, si s-au jurat ca e pentru prima data cand traverseaza neregulamentar.Oamenii legii au fost cat se poate de dezamagiti de reactiile pietonilor si de lipsa lor de bun simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Violator arestat la Sibiu

Un barbat de 34 de ani din Bazna a fost arstat de catre politistii sibieni dupa ce a fost dat in urmarire internationala de catre autoritatile italiene. Barbatul este acuzat ca ar fi violat o italianca, dupa care s-a intors linistit acasa, in Bazna, convins ca politistii italieni nu au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro