Piata Taraneasca deschisa si la anul

Hila Ovidiu

Veste buna pentru sibienii obisnuiti sa se aprovizioneze de la Piata taraneasca Transilvania. Aceasta va ramane deschisa si in primele doua luni ale anului viitor. Consiliul Judetean alaturi de cei de la Camera Agricola au luat aceasta decizie dupa ce au primit nenumarate solicitari atat din partea producatorilor cat si cea a consumatorilor.

Deschisa in septembrie, Piata taraneasca transilvania s-a dovedit a fi un adevarat succes. Aici zeci de producatori locali au avut ocazia de a-si prezenta produsele suta la suta naturale. De la branza de oaie cum numai marginenii stiu sa faca, la prajituri sasesti, miere si chiar condimente, fiecare aliment in parte a reusit sa isi faca loc spre cosurile de cumparaturi ale sibienilor. Mai mult, in preajma sarbatorilor piata a fost deschisa zi de zi. Si pentru ca cererea din partea cumparatorilor a fost din ce in ce mai mare, cei care au pus la cale acest proiect au hotarat sa tina piata deschisa si in primele doua luni ale anului viitor. Piata ar fi trebuit in mod normal sa fie inchisa acum si sa se redeschida la data de 1 martie. Initial au fost prezenti la prima editie a pietei aproximativ 45 de producatori. La ora actuala aproape 120 vin sa isi comercializeze produsele in Piata Taraneasca Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ne asteptam la ceata

Cod galben de ceata pentru mai multe zone ale tarii printre care si Ardealul. Meteorologii sibieni spun ca vremea calduta din timpul zilei si scaderea brusca a temperaturilor odata cu lasarea serii duc la acest fenomen. Si sibienii se vor confrunta cu ceata noaptea sau la primlele ore ale diminetii. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro