Piata Cibin, prima din Romania care permite plata cu cardul la tarabe!

Premiera la Sibiu! Piata Cibin este prima zona agroalimentara din tara unde cumparatorii pot plati legumele si fructele cu ajutorul cardului. Noul sistem de plata a fost inaugurat vineri in prezenta primarului Astrid Fodor si a sefului de la Piete.

 Incepand de vineri Piata Cibin este prima unitate agro-alimentara in care cumparatorii pot face plati folosind cardul bancar. Pana cum au fost puse in functiune primele 30 de POS-uri la comerciantii de legume si fructe. Acestia pot fi reperati cu usurinta pentru ca deasupra tarabei au mesaje care sa indice faptul ca se poate plati si cu o bucata de plastic nu doar cu bancnote si monede.

Punerea in functiune a sistemului a fost facuta in prezenta primarului Astrid Fodor.

Pana in toamna mai toti comerciantii din Piata Cibin vor fi dotati cu terminale POS. Mai mult, proiectul prevede extinderea sistemului de plata cu cardul si in alte mari piete din Romania.

Noul sistem de plata este imbratisat cu succes si de catre comerciantii din piata. Acestia spun ca au invatat sa foloseasca terminalele pentru a oferi bon si, cu ajutorul noului serviciu, spera sa le creasca si vanzarile.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS