Peste o mie de vizitatori in weekend

0
602

Regal artistic si culinar in weekend in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Peste o mie de sibieni au participat la concertele de colinde sau sarbatoarea Ignatului.

indexCei care au petrecut weekendul in Muzeul in aer liber au avut parte de momente de poveste. Au rasunat cantecele colindatorilor, vinul a curs rauri, iar purcelusul proaspat taiat a sfarait la ceaun. La Targul de Tara maestrii bucatari s-au intrecut in prepararea carnii de porc dupa metode traditionale vechi parca…de cand lumea si pamantul. Totul s-a desfasurat ca la carte. Porcul a fost parlit si apoi s-a trecut la transat si preparat. Imediat dupa ce au fost gata primele preparate vizitatorii au avut ocazia de a gusta. Iar dupa un asemenea festin parca merge si un paharel de vin. Anul acesta, in premiera, a fost organizat un atelier inedit in care vizitatorii au putut afla secretele ceaiului care te incalzeste instant si a vinului fiert menit sa incalzeasca inimi. Cu burta plina dupa pomana porcului si un pahar de vin fiert au inceput sa curga si urarile. Organizatorii spun ca actiunile din weekend au fost un adevarat succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.