Peste o mie de posturi vacante in aceasta perioada

Septembrie vine cu oferte de angajare pentru cei care chiar vor sa munceasca! In aceasta perioada sunt disponibile la nivelul judetului nostru un numar de peste o mie de posturi vacante. Cele mai multe locuri de munca se adreseaza necalificatilor, postasilor sau soferilor.

In prima saptamana din septembrie si-au anuntat intentia de a face recrutari un numar de 76 de angajatori.a cestia pun la dispozitia doritorilor 1047 de locuri de munca vacante. Ofertele vizeaza atat persoane cu studii medii cat si personal cu pregatire superioara.

Printre cei cu studii inalte se cauta specialisti in resurse umane, ingineri, manageri de proiect, programatori, proiectanti, specialisti in domeniul tehnic sau in gestiune.

In cazul persoanelor cu studii medii, cele mai multe posturi, cateva sute la numar sunt pentru muncitori necalificati in confectii, la ambalarea produselor sau demolarea cladirilor. Se mai cauta asistenti maternali, soferi, lucratori comerciali, montatori de subansamble, zidari sau vanzatori.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS